Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    
Goed Job

Goed Job

7.3 / 10.0
(5 stemmen)
Demkaweg 11 GD
3555HW Utrecht
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0302428161
Fax: (+31) 0302428163
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@goedjob.nl
52.1109355.079686
5 3.6666666666667 7.3
Gemiddelde waardering uit 5 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Goed Job
Sterk in werk
Wie binnenloopt bij Goed Job is niet zomaar op zoek naar een baan. Je wilt persoonlijke groei. Dat kun jij waarmaken, door inzet en motivatie. Goed Job ondersteunt je daarbij.
Bij Goed Job kun je terecht voor uitzendwerk en detachering in verschillende sectoren, bijvoorbeeld in de vervoersbranche als bus-taxi of vrachtwagenchauffeur.
Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Daarom wordt niet alleen gekeken naar je cv, maar naar al je vaardigheden, ook je persoonlijke. Op basis van een-op-een gesprekken wordt een traject uitgezet. Na plaatsing bij een bedrijf volgt altijd een evaluatie, om te kijken of je nieuwe baan je bevalt. Zo krijg je de functie die bij je past.
Goed Job verzorgt daarbij verschillende opleidingen, waarbij zij gebruik maakt van de diensten van Performance werving en selectie. Ook on the job trainingen zijn mogelijk. Je hoeft dus niet superervaren te zijn of zeer hoogopgeleid om te slagen op de arbeidsmarkt. Je moet wel motivatie hebben, inzet tonen en bereid zijn veel te leren.
Goed Job biedt je dus meer dan een baan. Goed Job biedt toekomstperspectief.
Opleidingen
Als je voldoende aanleg hebt voor een bepaalde functie, dan kun je opleidingen volgen. Goed Job maakt hierbij gebruik van de diensten van Performance werving en selectie. Bijvoorbeeld voor functies in de sector vervoer.
Wie als taxichauffeur wil werken, krijgt een proefrit om te onderzoeken of die persoon voldoende aanleg voor het vak heeft. Zoja, dan wordt bekeken hoeveel tijd de kandidaat nodig heeft om de chauffeurspas te behalen. De opleiding neemt een tot drie weken in beslag, afhankelijk van je niveau.
Je krijgt diverse theorie- en praktijklessen. Kennis moet je hebben van onder meer de plattegrond van de gemeente waarin je rijdt, datacommunicatie zoals GPS, het invullen van schadeformulieren en van wet- en regelgeving. Daarna moet je examen afleggen bij het CBR. De opleiding is helemaal gratis. Daar staat tegenover dat je twee jaar loyaal bent aan het bedrijf waar je komt te werken. Het is mogelijk in je functie verder te leren, bijvoorbeeld voor VIP-chauffeur.
Ook is het mogelijk je op te laten leiden tot bus- of vrachtwagenchauffeur. Je ondergaat een psychologische test bij een erkend bedrijf en als je die goed hebt afgelegd kun je aan de slag voor je rijbewijs C of D. Hiervoor heb je een jaar de tijd. Binnen dit traject wordt bijna de helft van de opleidingskosten vergoed.
Natuurlijk zijn er nog veel meer opleidingen mogelijk. In een persoonlijk gesprek worden alle mogelijkheden op een rij gezet.

Kenmerken

Kenmerken:
Consulting
In- en outsourcing
Training & assessment
Werken & leren
Werving en selectie
Uitzend specialisaties:
P&O
Snelle levering personeel
Personenvervoer
Bus-taxi chauffeur

Plaats een review

In de buurt gevonden

Attent Uitzendburo(8.4/10.0)0.8km
Utrecht - Vechtensteinlaan 12-l
 
 
Looyen & Oostveen Werving en Selectie(7.8/10.0)1km
Utrecht - Van Hoornekade 189A
Kenmerken: Arbeidsovereenkomst, Sollicitatie, Vacatures, Werving, ...
Uitzend specialisaties: Administratie
 
 
Dag1 Uitzendbureau(8.4/10.0)1.1km
Utrecht - Atoomweg 63
Dag1 is de Uitzendorganisatie actief in regio Utrecht en Breda op het gebied van uitzenden, detacheren, werving en selectie, payroll en HR diensten. Dag1Uitzendbureau is dé uitzendorganisatie voor uitdagende kantoorfuncties in het MKB. De functiegroepen waarin Dag1 dagelijks bemiddelt zijn:...meer...
Kenmerken: Advies, Begeleiden, Detachering, Personeelsdiensten, ...
Uitzend specialisaties: Accountmanagers, Juridisch werk, P&O, Projectmanager, ...
 
 
Gap Uitzendbureau(7.0/10.0)1.1km
Utrecht - Zwanenvechtplein 27
 
 
Uitzendbureau Otter-Westelaken(7.2/10.0)1.2km
Utrecht - Amsterdamsestraatweg 381
 
 
Uitzendbureau ATG(7.4/10.0)1.4km
Utrecht - Amsterdamsestraatweg 317
 
 
Rvaring 40+ uitzendbureau(8.6/10.0)1.5km
Utrecht - Atoomweg 350
Rvaring 40+ uitzendbureau & werving en selectie richt zich speciaal op medewerkers met minimaal 15 jaar werkervaring.Wij hebben kantoren in Utrecht, Breda, Amersfoort en Amsterdam. ...meer...
Kenmerken: Werving en selectie
Uitzend specialisaties: Administratief werk, Commercieel werk, Financieel werk, Werk in de regio, ...
 
 

Plaatsen in de buurt

Bilthoven - Breukelen Ut - De Meern - Groenekan - Houten - Ijsselstein Ut - Maarssen - Nieuwegein - Vleuten - Zeist
Uitzendbureau Gids is onderdeel van Xind-Media | Privacy verklaring | Aanmelden | Contact