Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    
Studentpool.net

Studentpool.net

8.6 / 10.0
(5 stemmen)
Sint Annastraat 187
6524EW Nijmegen
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0243553318
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinternship@studentpool.net
5 4.3333333333333 8.6
Gemiddelde waardering uit 5 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Studenten en starters

Studentpool.net is een bemiddelingsbureau voor studenten en starters. Onze website www.studentpool.net bied een overzicht van stages, bijbanen, startersbanen, masterclasses, businesscourses, inhousedagen en bedrijfspresentaties. Onze vacatures variĆ«ren van midden-klein bedrijven tot aan grote multinationals. Je kan direct reageren op de functie(s) van je keuze. Wil je extra hulp tijdens je zoektocht ? Dan stuur je ons je CV en wij gaan direct voor je op zoek in ons bestand. Wil je eerst je CV laten checken op spelfouten en opmaak, dan doen wij dat eerst voor je. Al onze bemiddeling voor studenten is gratis. Verder is de site een online community waar je terecht kan voor het forum, carriĆØreadviezen, loopbaanadvies, artikelen en nog veel meer.

Bedrijven

Studentpool.net is een bemiddelingsbureau voor studenten en starters. Via onze website www.studentpool.net kunt u uw vacatures tonen aan uw doelgroep. Voor een zeer laag tarief staat uw vacature een jaar lang online en gaat deze maandelijks mee in onze mailing naar de contactpersonen binnen de 20 Hogescholen en Universiteiten waar wij nauw mee samenwerken. Tevens is er een mogelijkheid om uw zoekopdracht bij ons neer te leggen op het gebied van werving-en selectie. Wij werken op basis van No Cure No Pay. Ook is er een mogelijkheid om uw masterclasses, businesscourses en inhousedagen gratis op onze site te vermelden en zijn er diverse mogelijkheden tot adverteren. Studentpool.net werkt landelijk.

Uitzendbureaus en multinationals

Voor grote bedrijven en uitzendbureaus die bij ons vacatures onder willen brengen, hanteren wij zeer voordelige pakkettarieven. Neem contact met ons op voor een passende offerte.

S-Campus

Naast ons bemiddelingsbureau hebben wij tevens S-Campus. Dit is een bijles-en huiswerkbegeleidingsinstituut voor de regio Nijmegen.

Algemeen

Studentpool.net is dagelijks geopend van 09.00 uur tot 14.30 uur. Wij werken over het algemeen op afspraak. Voor verdere informatie, onze tarieven, inschrijfformulieren en contactgegevens verwijzen wij u naar onze site www.studentpool.net.

Wij hopen u in de toekomst graag van dienst te kunnen zijn.

Kenmerken

Uitzend specialisaties:
Administratief werk
Commercieel werk
Financieel werk
Juridisch werk
P&O
Secretarieel werk
Technisch werk
Vakantiewerk
studenten
starters
Werk bij callcenters
Werk in alle branches
Werk in de automatisering
Werk in de detailhandel
Werk in de horeca
Werk in de logistiek
Werk in de regio
Werk in de zorg
Werk in het onderwijs

Plaats een review

Uitzendbureau Gids is onderdeel van Xind-Media | Privacy verklaring | Aanmelden | Contact