Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    
TechniCall Weert B.V.

TechniCall Weert B.V.

6.6 / 10.0
(1 stem)
Maaspoort 10
6001BP Weert
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0495543081
Fax: (+31) 0495543918
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@technicall.nl
51.252085.709985
1 3.304347826087 1 6.6
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Bedrijfsomschrijving

TechniCall Weert B.V. is al meer dan 15 jaar voor vele bedrijven in binnen- en buitenland een bekend intermediair voor technici die kiezen voor bemiddeling in flexwerk en vaste banen. Voor deze bedrijven vervult TechniCall een adviserende en ondersteunende rol bij het inzetten van (tijdelijk) personeel.

De dienstverlening van TechniCall ligt voornamelijk in de industrie, techniek en bouw.

TechniCall richt zich op de nationale en internationale markt. Medewerkers van TechniCall zijn al voor diverse werkzaamheden onder andere in Zweden, Noorwegen, Frankrijk, Engeland, Italië, het Caribische gebied, Mexico en China werkzaam (geweest). Momenteel ligt er de vraag om vakkundig personeel te leveren. Eveneens de vraag naar vaklieden om de productie te verwezenlijken is er. Hier zal Technicall zeker op inspelen en gebruik maken van de capaciteit van TechniCall Industrial Services B.V.

Als technisch uitzend- en detacheringbureau willen wij niet alleen voorzien in een tijdelijke personeelsbehoefte. Het ter beschikking stellen van personeel betekent voor ons dat wij de opdrachtgever werk uit handen nemen. Dit doen wij door het aanbieden van gemotiveerde medewerkers, die weten wat er in hun (tijdelijke) werkomgeving van hen verwacht wordt en daardoor direct inzetbaar zijn. TechniCall ondersteunt ze daarbij, indien nodig, met bijvoorbeeld persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschap, veiligheidsinstructies, maar bovenal met persoonlijke aandacht. Dat draagt namelijk bij aan een goede motivatie en dus aan goede prestaties TechniCall profileert zich naar haar opdrachtgevers en medewerkers als een betrouwbare, deskundige en flexibele dienstverlener. Bij TechniCall staat hoog in het vaandel dat afspraken nagekomen moeten worden. Wat we beloven doen we ook! Als lid van de ABU is TechniCall aangesloten bij de SFT (Stichting Financiële Toetsing) ook is TechniCall opgenomen in het register Normering Arbeid en voldoet aan de NEN 4400.

Vanwege de inhoudelijke vakdeskundigheid van de medewerkers van TechniCall zijn zij in staat om de juiste ‘match’ tot stand te brengen. Naast de deskundigheid van de branche beschikt TechniCall over de deskundigheid op het gebied van de wet ‘Flexibiliteit en Zekerheid’. De deskundigheid van TechniCall komt tot uiting doordat haar medewerkers dag in dag uit bezig zijn met het voorzien van vacatures en met de markt. Zeker gezien de huidige arbeidsmarktsituatie weten we hoe belangrijk het is dat motivatie en vaardigheden afgestemd worden op de functie en werkomgeving.

Een bezoek aan de website van TechniCall Weert B.V. is een aanrader en geeft u een duidelijke blik op de werkzaamheden van TechniCall Weert B.V. Op deze site is een mooie bedrijfsclip te zien over onze werkzaamheden. Onze opdrachtgevers kunnen op elk moment van de dag onze up to date gegevens downloaden zodat ze weten dat het wel goed zit. Tevens vindt u hier onze algemene voorwaarden. Ten slotte is uw opdracht en investering onze toekomst. Wij hopen dat we ook u binnenkort mogen begroeten als een van onze opdrachtgever of medewerker.

Met vriendelijke groet,
Team TechniCall.

Kenmerken

Uitzend specialisaties:
Productie werk
Snelle levering personeel
Technisch werk
Vakantiewerk
Staalbouw

Reviews

Plaats een review
|
praca
SZANOWNY PRACODAWCO POSZUKUJE PRACY NA STANOWISKU PRACOWNIK AGRALNY .CZY JEST TAKA OFERTA W WASZEJ FIRMIE
Waardering:
3.0 6.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Emplooi Werving & Selectie(6.0/10.0)0.2km
Weert - Maaspoort 49
Kenmerken: Adviseur, Coaching, Dienstverlening, Werving, ...
Uitzend specialisaties: Administratie, Commercieel, Logistiek
 
 
H. & G. Personeel en Organisatie(8.0/10.0)0.3km
Weert - Langstraat 20-d
Kenmerken: Advies, Dienstverlening, Professionaliteit, Sollicitatie, ...
 
 
Workteam Uitzendbureau(9.2/10.0)0.4km
Weert - Emmasingel 13
Uitzend specialisaties: Technisch werk
 
 
Actie(F.) Uitzendburo(8.8/10.0)1.1km
Weert - Prinsbisdomstraat 17
 
 
Werk & Vakmanschap Personeels(8.6/10.0)1.2km
Weert - Schoutlaan 9-a
Kenmerken: Advies, Interim, Samenwerking, Sollicitatie, ...
Uitzend specialisaties: Beveiliging, Commercieel, Vakmensen
 
 
Techvisie Personeelsdiensten Brabant/Zeeland(7.8/10.0)2.5km
Weert - Diesterbaan 1
 
 
Ned-Works Uitzendorganisatie Limited(7.4/10.0)2.6km
Weert - Industriekade 58
 
 

Plaatsen in de buurt

Asten - Budel - Haelen - Heeze - Horn - Lierop - Maasbracht - Nederweert - Nederweert Eind - Someren
Uitzendbureau Gids is onderdeel van Xind-Media | Privacy verklaring | Aanmelden | Contact