Zoek op postcode

WERKgenen 50+ arbeidsbemiddeling

WERKgenen 50+ arbeidsbemiddeling

8.2 / 10.0
(1 stem)
postbus 2386
5600CJ Eindhoven
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0402028899
Fax: (+31) 0402691549
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@werkgenen.nl
1 4.1111111111111 1 8.2
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Bedrijfsomschrijving

Twee ondernemende 50plussers, Emmy Geenen en Peter Thijssen zijn in 2008 gestart met WERKgenen 50+arbeidsbemiddeling.

WERKgenen is een regionaal werkende organisatie binnen de provincie Brabant en richt zich op de leeftijdsgroep van +/- 50 tot 75 jaar!
WERKgenen wil zich onderscheiden door een persoonlijke aanpak en begeleiding waarbij we:

Anders kijken, naar de vraag van de arbeidsmarkt
Veel bedrijven realiseren zich nog niet dat het in dienst nemen van oudere werknemers heel aantrekkelijk kan zijn. Niet alleen omdat ze direct inzetbaar, flexibel, ervaren en goed opgeleid zijn. Maar ook omdat ouderen niet per definitie duurder zijn dan jongere werknemers dankzij de vele fiscale voordelen.
Anders denken, over mogelijkheden en kansen
In deze tijd van economische stagnatie biedt de uitzendbranche een goed alternatief voor werkgevers. Werkgevers die een uitkeringsgerechtigde aannemen van 50 jaar of ouder kunnen 3 jaar lang een korting aanvragen op de WW- en arbeidsongeschiktheidspremies en per jaar een premiekorting aanvragen voor elke werknemer van 62 jaar en ouder die ze in dienst.  

Anders doen!
WERKgenen werkt AANBODgericht door uit te gaan van de kwaliteit en ervaring van de kandidaat. Wij bieden variabele arbeidsmarktbemiddeling, plotseling vertrek van een medewerker, zwangerschapoverbrugging, sabbatical vervanging, de (tijdelijke) groei van bedrijfsactiviteiten, maar ook in geval van tijdsdruk bij het vervullen van permanente functies.

Onze kandidaten:
De door WERKgenen geselecteerde 50+ kandidaten beschikken over minimaal 15 jaar werk ervaring en kunnen voorzien in een flexibele invulling van een personeelsbehoefte.


WERKgenen Diensten:
Uitzenden, Werving&selectie, ZZP bemiddeling, Re-integratie
Consultancy: PT Resultancy adviseert u over de volle breedte van uw personeel- en organisatie vraag- stukken. Door een oplossingsgerichte werkwijze wordt een unieke vorm van totaaladvies geboden. Training en opleiding is een onderdeel van dit pakket.
De mix van het totale dienstenpakket en de ‘no nonsens’ aanpak wordt door onze klanten als bijzonder effectief ervaren. Onze klanten bevinden zich in diverse sectoren zoals Telecom, Energie en Uitgeverij.
Bij interesse kunt u contact opnemen met dhr. Peter Thijssen, gespecialiseerd in project- en veranderingsmanagement: T 06-13523988 E peter.thijssen@ptresultancy.nl  

Blijft er nog één vraag over: wanneer en waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Emmy Geenen en Peter Thijssen 040-2028899 of stuur een mail naar info@werkgenen.nl

Kenmerken

Kenmerken:
Training & assessment
Voorlichting/advies voor ZZPers
Begeleiding werkvloer
Sollicitatietraining
Werving en selectie
Uitzend specialisaties:
Administratief werk
Commercieel werk
Financieel werk
Secretarieel werk
Snelle levering personeel
ZZP bemiddeling
IROtrajecten
Consultancy

Reviews

Plaats een review
|
KANSEN ZIEN ALS NIUEWE UITDAGING
Ik ben een veelzijdige vrouw van 60 plus. Ik wil heel graag betaald werk doen waarin ik mijn waliteiten optimaal kan inzetten. Ik geef Kundalini Yogalessen en heb daar heel veel plezier in, en ben vorig najaar in 2010 aan een opleiding begonnen om zwangerschapsyoga te kunnen gaan geven en Doula te zijn. Een Doula is iemand die zwangere vrouwen en hun partners begeleidt voor de bevalling, tijdens de bevalling en na de bevalling op emotioneel, psychisch en spiritueel niviau. Heel erg boeiend. Helaas haal ik niet voldoende inkomsten uit de yogalessen. Mijn gezondheid is uitstekend. Voordat ik yogalessen ging geven heb ik projecten georganiseerd in de kunst en cultuursector, het was een gesubsidieerde baan op een bepaald moment hield de subsidie op en verloor ik de baan. Vanaf 1984 tot 2000 ben ik professioneel kunstenaar geweest.
Lesgeven Organiseren Creatief Intuitief Inititief nemen Inlevend Mensen begeleiden Doorzettingsvermogen Assertief Intelligent Aandacht Rustig karakter Gevoelsmens Tolerant Flexibel Leef vanuit mijn hart
Niet commercieel Niet rationeel Soms te meegaand Kan te tolerant zijn
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

Uitzendbureau Gids is onderdeel van Xind-Media | Privacy verklaring | Aanmelden | Contact