Zoek op postcode

Young Employment Services (Y.E.S.)

Young Employment Services (Y.E.S.)

8.2 / 10.0
(3 stemmen)
Egeldonk 100W
1103AK Amsterdam
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0205692705
Fax: (+31) 0205692707
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@yespoint.nl
52.3263574.96582
3 4.1 8.2
Gemiddelde waardering uit 3 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Young Employment Services beter bekend als Y.E.S. is een jong en dynamisch werving en selectiebureau dat zich specifiek richt op bemiddeling van hoger opgeleid personeel bij gerenommeerde bedrijven in verschillende sectors.  Voor opdrachtgevers verzorgt Y.E.S. het gehele traject van advisering, werving, selectie en aanname van MBO’ers, HBO’ers en WO’ers. Voor zowel startende als ervaren gegadigden verzorgt Y.E.S. de begeleiding naar een project of vaste betrekking.

Als Nederlands bedrijf met een Amerikaanse no-nonsense visie beiden wij diensten aan tegen een vastgesteld uur- of wervingstarief. De volgende diensten vallen daaronder:
Uitzending
Detachering
Werving & Selectie
De sectoren van Y.E.S.

De vakgebieden waar de werkgever bij ons voor terecht kan:


Banken, Financiële Diensten en Verzekeringen
IT & Automatisering
Klantenservice & Callcenter
Secretarieel & Administratie
Wat is uw voordeel?

De voordelen van Y.E.S. voor werkgevers zijn groot. Y.E.S. kan meestal op korte termijn personeel leveren. U kunt dan per dag of week bekijken hoeveel mensen u nodig heeft in verband met extra drukte of ziekte. U hoeft deze werknemers niet zelf te zoeken of te werven, dat doet Y.E.S.

Werkwijze.
Het aanmelden als werkgever, met o.a. de mogelijkheid om vacatures op de website te plaatsen, gaat via het inschrijfformulier (werkgevers) op de Y.E.S. website: www.yespoint.nl. Uiteraard mag u de open vacature ook mailen naar info@yespoint.nl of faxen naar 020-5692707.

Tarieven.
Algemeen.

Het door u te betalen tarief omvat zoals gezegd de loonkosten van de werknemer en een bureaumarge. Daarnaast worden aanvullende afspraken gemaakt over de overige vergoeding van kosten aan de werknemer, zoals reiskosten. Wekelijks ontvangt u hierover een factuur waarop in een oogopslag te zien is wat de kosten zijn en waaruit deze zijn opgebouwd.
Vergoeding in geval van werving en selectie:
Indien de door Young Employment Services (Y.E.S) te leveren dienst bestaat uit het werven en selecteren van een werknemer, die vervolgens middels een rechtstreekse arbeidsovereenkomst met opdrachtgever in dienst van opdrachtgever treedt ("werving en selectie"), zal de opdrachtgever een eenmalige vergoeding voor deze dienst verschuldigd zijn.
De hoogte van de in bovengenoemde vergoeding zal maximaal 20% van het eerste bruto jaarsalaris, inclusief vakantiegeld, bedragen, tenzij de vergoeding vooraf schriftelijk tussen Young Employment Services (Y.E.S) en opdrachtgever in de overeenkomst van opdracht anders overeengekomen wordt.
Young Employment Services als deel van je netwerk.

Hoe meer mensen weten dat u een werknemer zoekt, hoe groter het netwerk is, hoe meer kans u hebt om die openstaande vacature te vullen. Daardoor kan het helpen om Y.E.S. ook te beschouwen als deel van uw netwerk. Y.E.S. voert met iedereen die zich inschrijft een gesprek, en dat gesprek kan goed dienen als 'netwerkgesprek'. Ook al is er niet direct een passende vacature voor de werknemer, dan worden die toch in de database opgeslagen.  

Daarnaast worden de intercedente gedurende de 'netwerkgesprekken' soms door de werkzoekenden op de hoogte gebracht van andere geschikte werkzoekenden, wat weer leidt tot een nog groter netwerk.

Kenmerken

Kenmerken:
Werving en selectie
Uitzend specialisaties:
Administratief werk
Financieel werk
Secretarieel werk
Snelle levering personeel
Werk bij callcenters
Werk in alle branches

Plaats een review

In de buurt gevonden

F.R. Uitzendbureau(8.2/10.0)0.6km
Amsterdam - Oermilla Tewariestraat 6
 
 
Together Personeelsdiensten(7.2/10.0)0.7km
Amsterdam - Bijlmerdreef 1167
 
 
Malik Uitzendbureau(7.0/10.0)0.7km
Amsterdam - Catharina van Tussenbroekstraat 19
 
 
Partuzo Uitzendzorg(7.8/10.0)0.8km
Diemen - Visseringweg 19
 
 
J.M.W. Horeca Uitzendbureau(8.0/10.0)0.9km
Diemen - Diemermere 15
 
 
Europa R.N.A.T. Uitzendbureau(7.8/10.0)1.2km
Diemen - Sniep 85
 
 
Van Ouytsel Werving & Selectie(8.4/10.0)1.4km
Diemen - Griend 38
 
 

Plaatsen in de buurt

Aalsmeer - Abcoude - Amstelveen - Diemen - Landsmeer - Nederhorst Den Berg - Ouderkerk Aan De Amstel - Schiphol - Vinkeveen - Weesp
Uitzendbureau Gids is onderdeel van Xind-Media | Privacy verklaring | Aanmelden | Contact